Alla inlägg den 28 augusti 2013

Av Mukka - 28 augusti 2013 21:59

Söndag var hemresedag, men först drog vi en snabb repa på marknaden för att köpa påsar & strumpor.
På måndagen när jag lämnat dom små, var det bara åka hem och hämta Albin & Mats. Klockan 10.45 hade vi tid hos sjukgymnasten & arbetsterapeuten, för att bla kolla på Albins sittande. Albin var så lugn & ville bara sova, så vi misstänkte att han höll på att bli sjuk.
En snabbis till storheden för att proviantera, och sedan hem igen för att träffa golvläggaren & byggare Bob. Sen var det inte mycket mer än att hämta hem barnen från dagis, se till att det fanns middag & sedan lämnade jag bygget för att äta surströmming med (teckenspråks) brudarna (m familjer).
Natten till igår kom Albins feber, nästan 40grader. Eftersom vi hade tid på röntgen kl 13.25 så var pappan hemma.
Jag hann bli irriterad på rtg, först när vi kommer in m Albin i rullstolen säger tjejen
-han får väl ligga på britsen, såg att det är så ni gjort tidigare (han skulle röntga höfterna & ryggen). Ja?? Hur skulle vi annars göra? :-/
När vi lyft honom på britsen (vi hjälptesåt att lyfta) så säger hon
-ni kan ju gå ut & vänta så...
Då avbröt vi henne båda
-NEJ! minst en av oss måste iaf stanna.
Hur hade hon tänkt där, hon kände ju inte Albin, hon hade ju ingen koll på hur han är, vad han gör eller om han skulle bli rädd/orolig av att bli lämnad m främmande människor.
Ja ja, det gick ju bra tillslut och han låg så snällt & stilla på britsen.
På kvällen efter middagen, var det dax för mig att åka iväg igen. Först mammaträff på fub och sedan på en kund gruppintervj om Coop.
Idag har prinsen varit feberfri, men fick vara hemma för att vara på säkra sidan. Han har varit sitt vanliga jag, men lite tröttare.
Vi började dagen med en promenad när vi lämnat Oskar & Alva på dagis. Sedan hem & tvätta undan från tvättkorgen, lite mys har vi oxå hunnit med.
Ikväll har Alva varit hem till Alva C och lekt en stund, och nu sover snart dom små liven. Förhoppningsvis tar det inte allt för lång stund, innan Albin oxå somnar ikväll.
Måste ju bara visa det brev som Alva dikterade förra veckan, hon var mycket bestämd vad/hur det skulle stå. Så det var bara att skriva & sedan läsa upp vad jag skrivit, när det var godkänt kunde vi lägga brevet i ett kuvert & skriva adressen till kusinerna, Alice & Lukas. Vi glömde ju tyvärr att posta det innan vi åkte till Jokkmokk, men på måndagen lyckades vi få det på lådan.

Presentation

Fråga mig

8 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2 3 4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Augusti 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards