Alla inlägg den 4 augusti 2013

Av Mukka - 4 augusti 2013 23:14

Igår precis när jag vaknat, fick jag ett telefonsamtal som gjorde mig så arg & irriterad men även besviken & ledsen. Det var från DFA jouren, Albins assistent för dagen, hade ringt & sagt att han inte kunde jobba för han hade fått annat jobb... Han kunde inte heller ta de övriga passen som han fått (söndag, måndag, onsdag, torsdag & fredag), alla dessa pass har han fått för drygt en månad sedan.
Jag tycker att det är märkligt hur man kan göra så, bara meddela samma morgon att man inte kommer. Men man får väl vara glad att han iaf meddelade att han inte tänkt komma. Nå, hit är han då inte välkommen någon fler gång, även om han skulle vilja.
Nu har jag gnällt klart för den här gången.
När vi kom hem igår så mötte Albin, Oskar & Mats oss ute på gården. Oskar tittade på mig satte upp handen & sa högt ALDLIG! Men det varade inte så länge, jag fick strax efteråt en stor kram av honom, det fick även Alva. Väl inne hade Oskar & Alva kramkalas och Oskar fick gosa i Alvas hår.
Idag på morgonen tog pappan en cykelrunda, medan vi andra åt frukost. När han kommit hem & alla var påklädda, tog vi en promenad. Vi gick till kråkbergsskolan & gungade. Alla utom Oskar (som somnat i vagnen) testade gungorna.
Efter lunch åkte vi till Coop, där åt vi glass & Albin fick sin mat & medicin (glassen ratade Albin idag). Efter en jobbig/händelserik handling fick jag släpa/bära en skrikande Oskar ut ur affären.
Ikväll kom barnen iallafall i säng i hyfsad tid, och i morgon är det dagis dax för Alva & Oskar, som dom längtat (iaf Alva).

Presentation

Fråga mig

8 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2 3 4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Augusti 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards