Direktlänk till inlägg 22 november 2014

Besök & nyheter

Av Mukka - 22 november 2014 08:52

Dagarna rullar på och den hör veckan är inget undantag.
I måndags åkte Albin till lägenheten med sina assistenter & sov över där. Det hade gått bara fint & han hade sovit ganska bra.
Annars är prinsen inne i en lite jobbig period med mycket oro i kroppen, han "gnölar", biter & slår sig själv och den/de som kommer i hans närhet. Önskar att man kunde läsa hans tankar & förstå vad som är fel/jobbigt.
Men mellan varven är ha så go & glad, precis som sina syskon egentligen, men känns liiite värre när han inte kan säga vad som står på.
Alva & Oskar kämpar på i skola & dagis, det är roligt med skola tycker Alva. Oskar vill varje dag börja på skolan, han kan inte förstå varför han måste vänta två år innan han kan börja där.

I torsdag fick jag först ett mycket snabbt besök av två herrar, det var pappa & Kurt som varit till stan på lite uppdrag. Det var kul att dom gav sig tid att i alla fall dricka en kopp kaffe innan dom åkte tillbaka mot Jokkmokk.
Senare på kvällen knackade det på dörren & där stod Fia & Lisa. Kul att dom tittade förbi bara sådär på kvälls kvisten.

Har ju vetat ett tag nu att jag ska bli faster igen, min minsta lillebror Robert & hans flickvän Nathalie ska få en liten knodd. Och igår fick jag en se en ultraljudsbild på det lilla livet, & fick dessutom veta att det är en liten prinsessa som ska komma i april. Det är ju så spännande, men lite ledsamt att det är så långt mellan oss.

 
 
Ingen bild

Johannes mamma

22 november 2014 23:05

Tänker på det här med att inte riktigt förstå när våra barn beter sig både självdestruktivt och är aggressiva mot andra.
För cirka ett år sen började Johannes bita sig själv, nypa oss och slå sig själv stenhårt i huvudet. Vi försökte analysera och analysera. Så PLOPP låg det en tand i sängen...
Detta har sen hållt på under hela detta året. PUH!!
Det har gått åt mycket Alvedon och för ett par veckor sedan var vi på pedodontin och då drog dom de 2 tänder som var kvar.
Albin är ju nu så gammal som Johannes var då. Bara ett tips..
Sen kan det ju vara nåt helt annat.
Men för oss har det varit ett galet jobbigt år vilket har resulterat i att vi inte kunnat rekrytera assistenter för dom har skrämts bort av Johannes sätt att vara.
Nu har han inga mer tänder att tappa i alla fall och det känns hemskt skönt!
Ha en fortsatt skön helg!

Mukka

23 november 2014 22:46

Tack, alla tips & råd tas tacksamt emot.
Albin har i stort sett alltid bitit sig i handen, och vi har försökt på alla sätt & vis att hitta ett mönster på vad & varför han gör det, men vi hittar inget.
Och nu börjar han vara stor & stark så det gör rejält ont när han biter eller slår/nyper/klöser.
Vi har "tuggleksaker" att bita i och vi har testat både mjuka & hårda skydd på handen, men det fungerar inte.
Men visst blir det värre i vissa situationer, som tillexempel när han ska till att bli sjuk, men då kan det ta någon vecka innan det bryter ut & ibland har man då svårt att sätta det i samband med varandra.
Och ja, här går det oxå en hel del alvedon, det är det vi ger i första hand, för han ska iallafall inte behöva ha ont tycker vi (OM det nu skulle bero på det).

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Mukka - 6 december 2014 12:00

julen närmar sig med stormsteg, och vi bara flyger med. Tomten hade varit förbi med ett brev till Alva & Oskar, och det var/är ju spännande. Alva börjar vara i stadiet bär hon inte riktigt vet om hon tror på tomten eller inte. I vilket fall är det ...

Av Mukka - 25 november 2014 22:59

I lördags var pappan i huset på julgala med jobbet. Vilket innebar att han var lite trött på söndagen. Så jag & barnen rode oss på egen hand på förmiddagen, Albin var med assistent Emil. Alva & Oakar fick dekorera pepparkakor, vilket dom tyckte var ...

Av Mukka - 18 november 2014 15:40


Vår duktiga prinsessa som inte riktigt varit så intresserad av att skriva, visade glatt igår vad hon kunde. Förutom att skriva Alva, har hon nu även lärt sig ordet Häst. Mammas & pappas hjärtan är så glada, lyckliga och mycket stolta förståss :-) ...

Av Mukka - 18 november 2014 15:36

I fredags lämnade vi Alva & Oskar på skola/dagis (Albin var redan på Korttids sedan måndag) och åkte mot Piteå. Där var vi först in på DFA kontoret & hade ett möte med vår arbetsledare. Sedan blev det lunch och avfärd mot havsbadet. Där fick vi che...

Av Mukka - 11 november 2014 11:29

I fredags var vi till mormor & moster Roger på middag, Albin stannade hemma (med assistent Pasi), han hade haft en jobbig vecka & tyckte nog att det var skönt att komma hem till ett tyst & tomt hem. Alva & Oskar tyckte att det var bäst att vi bytte ...

Presentation

Fråga mig

8 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< November 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards