Alla inlägg den 14 januari 2010

Av Mukka - 14 januari 2010 21:13

Det blev inte så mycket gjort idag, vi var förs till mitt jobb för att lämna in schemat. Sen åkte vi hem, åt lunch & vilade. Vi lekte & mös en del och när pappan kom hem hann jag laga några portioner lax åt Albin (igår var det korv m ägg).

   Innan läggdax ville Alva ringa... vi prövade att ringa farmor & farfar, men där var det inget svar, inte hos mormor heller. Då ringde vi ett video samtal till morfar och han svarade, Alva tyckte att det var lite märkligt, men spännande. Albin som testat detta förr, tyckte att det var väldigt kul att prata & se morfar.


Nu sover dom små liven och maken har sovt en stund på soffan redan, men han har nu flyttat sig till sängen och jag funderar på att göra honom sällskap i drömmarnas land.

God Natt!

Av Mukka - 14 januari 2010 09:40

   Igår var det tjugondedag Knut så då åkte dom sista julsakerna bort (har ju inte haft så överdrivet mycket framme), jag tycker alltid att det är blandade kännslor med det. Skönt för att vi går mot ljusare tider, men vemodigt för att det är ett helt år till nästa gång. Det är ju vad man än må tycka om julen, rätt mysigt att den kommer där i december när det är som mörkast & lyser upp hem & hus.


Jag var även till mitt jobb för att kolla & hämta papper så att jag kan göra schema, vilket jag gjorde på kvällen (och strax ska vi åka in med det).


Albin var med Margit för fösta gången sedan innan jul, och det var förståss kul för honom. Jag passade på att göra några matlådor åt sonen.


   Pigan var lite trött på morgonen, jag tyckte att hon blev tyst och när jag tittar till så har hon krupit upp i soffan & somnat. Men inte var jag smart nog att lägga mig jag oxå, nä jag tassade runt & små fixade.

Nu har vi fått i oss lite frukost och ska som sagt strax åka in till mitt jobb med schema.

Vad mer som händer under dagen får vi se allt eftersom.

Ha en skön torsdag!

Presentation

Fråga mig

8 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6
7
8
9 10
11 12
13
14 15
16
17
18
19 20
21
22
23
24
25
26 27 28 29
30
31
<<< Januari 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards