Alla inlägg den 8 september 2009

Av Mukka - 8 september 2009 21:30

Ja, det var inte mer spännande än att hela bloggen var omgjord, höll inte på att komma mig in och skriva Foten i munnen.

Men nu sover telingarna, farmor & farfar har varit & farit och maken har kommit hem, så nu fick jag lite egen tidGlad


 I går var det åter till verkligheten för oss, maken började jobba igen efter att ha varit ledig sedan midsommar.  Så först skickade vi iväg pappan till jobbet & sedan sonen till skolan.

För Alva och mig var det inte till att ligga på latsidan, eftersom jag glömt att skicka med mat till skolan så fick vi åka dit med den, sen till apoteket för att beställa medicin & när vi var där gick vi till VC för att beställa nya knappar (dom har börjat gå sönder lite oftare igen).

Sen hem för att äta lunch & sova middag för Alva, själv bakade jag hallon, äppel & blåbärs muffins och förberedde matlagning åt Albin.

Hann inte göra fler än 5 protioner innan ingredienserna sinade & Alva vaknade.

Efter lite mellis så rensade vi bland leksakerna, och jag tror ALDRIG att hon har lekt med så många leksaker tidigare. Allt som jag plockade bort & sådant som jag satte ner i lådorna igen skulle hon leka medObestämd


Senare på kvällen var det föräldramöte på fritids & skolan. Det var trevligt att träffa dom andra föräldrarna som har sina barn där & speciellt i klassen.

   I dag har Alva & jag putsat fönstret och bytt gardiner i hennes rum. Så nu har hon ett riktigt flick rum, med prinsessgardiner & ett ROSA/rött leksaks skåp.

Nu ska jag gå och laga några portioner mat åt Albin, så att han har lunch imorgon.

Av Mukka - 8 september 2009 18:08

Oj här har det hänt grejorFörvånad Hade tänkt göra ett inlägg, men eftersom maken jobbar och barnen är mindre nöjda just nu så får det bli lite senare, när jag har hunnit läsa på lite.

Ha överseende!

Kram

Presentation

Fråga mig

8 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2
3
4 5 6
7
8 9 10 11 12
13
14 15 16 17 18 19 20
21
22 23 24 25 26 27
28 29 30
<<< September 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards