Alla inlägg under november 2009

Av Mukka - 11 november 2009 21:24

I går började vi dagen på sjukhuset & influensa vaccinet, det gick bara bra denna gång oxå. Han är ju proffs på detta vår kille.

Sedan var det skol dax & samling (fast det var "bara" Albin som var i klassen då, Sanna var på sjukhuset & Viktor var hemma) men det var kul iaf tyckte Albin.

   I övrigt bestod dagen av, lunch, vila, elrulle körning, BUS i bollhavet, träning m lilla rullen, upptäcksfärd i gåstolen och fotbad.

   När dagen var slut (vi gick hem en timma tidigare än vanligt idag) kom pappa & Alva för att hämta oss. Och på kvällen kom Margit för att vara med prinsen.

Jag kan nu säga att jag förstår varför gossen är så trött på kvällarna, han har ju fullt upp hela dagarna, busar & ger 110%


På morgonen idag efter frukost packade vi in oss i bilen och åkte till Umeå. Det är dax att träffa ketogen kost teamet (i morgon.)

När vi kom ner checkade vi in på patienthotellet & åkte sen till fastrarna & kusinerna för att hälsa på.

Efter middagen här på hotellet fick barnen springa av sig lite i foajen, och sen kom morbror Fredrik & Sofia hit en stund.

Nu sover barnen gott i sina sängar och vi ska strax göra dem sällskap.

Av Mukka - 9 november 2009 22:06

I dag har jag varit med gossen i skolan & på fritids, när vi kom till skolan var det full fart till badet. Albin var nöjd, glad & busig som han brukar i vattnet.

När vi kom tillbaka till skolan blev det lite mys innan det var dax för lunch & rast. På rasten vilade Albin i fröken Lisas famn, han sov så gott där.

   Sedan var det dax att jobba med lilla rullstolen, och det tyckte Albin var jätte kul.

   Han tog tag i hjulet, blev på hejjad & kom fram en bit, men ibland tog han bara på hjulet och sedan tjöt han av skratt. Han orkade inte så lång stund eftersom han samtidigt som han skulle köra, var tvungen att koncentrera sig på att hålla balansen i överkroppen. Men han är så duktig & tapper min prins.


Hemma hade det gått bara bra för Alva & pappan, men visst var kom det en liten tår på både mor & dotter på morgonen när mamman skulle åka Skäms.


Efter middagen idag fick vi besök av Jeanette & Micke, dom kom med paket åt Albin, så nu är det 4:e uppvaktningen på ca en vecka... det tar nog aldrig slut Flört


I morgon åker vi till sjukhuset igen, det är dax för andra influensa vaccinationen för Albin.


Sist men inte minst skickar vi stora GRATTULATIONER till (Anna-Carins kusin) Jonas i Eskilstuna, som fyller 18år idag. Hipp Hipp Hurra på din födelse dag, hoppas att dagen har varit riktigt bra!

Av Mukka - 8 november 2009 22:07

  

Hur det gick på husvisningen igår, ja, vi är intresserade Skrattande, men vi var ju inte ensamma där... och vi lär inte vara dom enda som vill lägga bud Rynkar på näsan.

Middagen hos mormor & Roger var mycket trevlig, TACK!


Idag efter lunch tog vi en promenad till stan för att leverera div special leveranser.

Vi hade tänkt ta bussen hem (Albin tycker ju att det är så roligt, dessutom brukar mamman bli lite lat) men eftersom bussen skulle gå om 7min skulle vi inte hinna med den och det var en timma till nästa buss skulle gå, så promenerade vi hem (det gick ju fortare så).

Nå väl, det var en skön dag.


Ska försöka komma mig i säng i tid ikväll, för imorgon ska jag vara med Albin i skolan/på fritids hela dagen. Det ska bli så spännande att se vad dom har för sig om dagarna. Alva ska vara hemma med pappa.


GRATTIS på FARS DAG: pappa Mats, pappa Bertil och pappa Sven-Erik

Av Mukka - 7 november 2009 11:41

I går var vi till tandläkaren med Albin. Det gick riktigt bra, han är ju så duktig när man ska borsta tänderna Skrattande. Mamma & pappa fick oxå beröm för att vi borstat så fint.

Sedan åkte vi till skolan med gossen.

Vi andra åkte till DFA för att få hjälp med att skriva en överklagan till Länsrätten, Albin fick ju avslag igen på ansökan om pers. ass i skolan Skrikandes.

Det var en trött kille som vi hämtade från skolan på em, så det blev några små tupplurar innn John Blund kom på riktigt.

Mamman & pappan åt en god middag och delade en flaska vin och sen var det tack & god natt hos fam Mukka.

  

Nu ska vi göra oss klara för att åka på en husvisning i Sunderbyn, håll tummarna att det är något för oss och att det bara är vi som är intresserade Oskyldig.

I kväll blir det middag hos mormor & "Skurre/moster" Roger.

Av Mukka - 5 november 2009 21:08

   I går var det dax för kalas nr 2, med farfar & farmor. Då blev det en blå "skolbuss" tårta. Med Tiger som chafför, Ior, Nasse & Nalle Puh som passagerare.

                                                                    

På morgonen idag åkte vi till Sunderbyn för att träffa logopeden (Lina), hon hade lite tipps som vi ska testa vid tillfälle.

Det var nog rekord på snabbt avklarat besök, det tog bara ca 30min. så kl 9.15 (Albin skulle ju ha sitt vatten kl 9.00) var vi på väg tillbaka till skolan. Skrattande

   I dag blev gossen firad av Margit, han dök ner i paket lådan för att se vad som fanns där i. Det var en jätte fin skjorta, den passar bra när vi ska på middag hos mormor & Roger på lördag.

Av Mukka - 4 november 2009 16:06

Här kommer några bilder från kalaset igår.

   I paketet från mamma, pappa & lilla syster vr det electroniska trummor. Vilket var en uppskattad pressent.

   Lilla syster fick oxå paket.

   Sedan var det fika dax, med mazarin tårta och div kakor. Tårtan var dekorerad med 6st ljus och en "raket", barnen tittade med stora ögon.

   Vi fick ju som sagt oväntat men väldigt trevligt besök av Tuva & Mathilda.

Tack alla för att ni kom & för dom fina pressenterna!

I kväll ska vi ha kalas med farmor & farfar, så om nu bara den här lilla grin pigan kan vara själv på golvet en liten stund (hon har grinat hela dagen, så fort jag sätter ner henne så piper hon och när jag tar upp henne så kvittrar hon som en lärka), så ska jag göra en ny tårta till kaffet.

Av Mukka - 3 november 2009 19:52

Idag för exakt 6år sedan (den 3 noverber 2003 kl 19.52) kom vår lilla prins till världen, det var en omtumlande tid. Tänk att måsta ringa till familj & vänner och berätta att man fått en liten kille, MEN att han inte mår riktigt bra...

Nåväl, här är han och han är världens finaste!

                   


I kväll när vi skulle till att fika, knackar det på dörren och där står tre tjejer, Tuva, Mathilda & Anna (Markus kom lite senare). Vilken överaskning!

Har inte hunnit ladda upp alla bilder än, men jag ska lägga in lite fler kalas bilder senare.

Nu sover iaf födelsedags barnet & hans syster, det har varit en intensiv kväll.


Vi skickar en massa GRATTIS till polaren Lukas i Råneå, som fyller 4år idag. GRATTIS, GRATTIS!!!

Av Mukka - 2 november 2009 20:05

Dagen började som vanligt med frukost och sedan satte vi fart (Alva & Jag). Vi bakade & tvättade, sen klädde vi på oss och promenerade till skolan med mat åt Albin. Sedan hem för att äta lunch & sätta igång en ny tvättmaskin, en snabbis in till stan, till DFA med tidrapporter och sedan till storheden för att handla.

När vi handlat klart slutade pappan, så han fick åka hem med oss.

Efter middagen gjorde jag en mazarintårta, och sedan blev det en latte i soffan innan pigan skulle nattas.

Det blir två kalas för gossen i år, imorgon komme mormor, "moster" Roger, gammelmoster Carina & Kjell. Farmor & farfar kommer på onsdag för farmor jobbar imorgon kväll.


Nu tror jag att det blri ryggläge i soffan en stund, resten får fixas i morgon.

                                                

Presentation

Fråga mig

8 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5
6
7 8
9
10
11 12
13
14
15
16
17
18 19 20 21 22
23 24
25
26 27
28
29
30
<<< November 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards