Alla inlägg under november 2009

Av Mukka - 20 november 2009 21:25

På morgonen kl 6.50 ringde dom från korttids, maten (KetoCal) var slut. Så jag kastade mig i bilen & åkte dit med det, KLANTIGT av mig att inte skicka med så att det räckte. Det var nu inte det enda jag glömt denna gång, jag glömde nämligen att skicka med olja, grädde & juice i måndags, så då fick jag åka dit i ilfart med det. Skäms

Gissa om jag har önskat dessa dagar, att vi bott i huset som vi är intresserade av.

När jag kom hem ringde jag BVC för att höra om Alva kunde få/bör ta inluensa vaccinet. Vi fick tid idag kl 10.45, även vår lilla prinsessa är duktig när det gäller. Visst blev hon ledsen, men vem blir inte det när man blir fasthållen och nypt av en främmande tant.

Så har han då äntligen kommit hem vår lilla prins. Vi hämtade honom kl 14 idag och åkte sedan till DFA för att skriva på överklagan till FK (vi fick ju avslag på ansökan om pers. ass. i skolan, igen).

Det var trötta barn här hemma ikväll, Alva har inte haft tid att sova så mycket idag. För efter vaccinet var vi och åt lunch på en av stans restauranger, Alva åt med god aptit & sen hämtade vi ju Albin...

Albin har varit trött hela dagen, ja tydligen hela veckan. Fast det är inte så konstigt, för han hade vaknat tidigt & flera gånger på nätterna på korttids.

Så Alva somnade kl 18.30 & Albin kl 19.15 då blev det middag för mor & far.

Av Mukka - 19 november 2009 23:15

   Idag har prinsessan och jag städat & plockat hela fm.

På em tog vi en tur till stan, vi fyndade lite smått & gott, som bords tabletter, ljuslycktor & servettringar. Servettringarna var nog egentligen inte servettringar, men jag tror nog att dom blir bra som det iaf.


Sedan ringde vi till pappan för att höra om han inte ville komma hem lite tidigare, det ville han (och kunde, det var lugnt på jobbet), så då hämtade vi honom och åkte hem.


Ikväll när prinsessan somnat så värmde vi lite glögg & satte oss i soffan och såg en film, Kocken m Henrik Lundström & Kjell Bergkvist. Filmen var lite seg men glöggen var god (testade både 2005 & 2006 års glögg från bolaget). Det är härligt nu när det är glögg tider, jag älskar verkligen glögg, har hunnit med att dricka det några gånger redan. Och fler lär det bli...


God natt!

Av Mukka - 18 november 2009 14:32

   I går åkte Albin till korttids. Och som vanligt när han åkt känns det tyst & tomt, även om vi numer har en liten prinsessa som härjar på här hemma.

   Vädret är ju inget att hurra för, men vi har iaf tagit oss ut en stund idag. Alva gillar att krypa runt på gräset & i sandlådan, hon tar ingen hänsyn till att mamma tycket att hon blir blöt & sandig Skrattande

Att gunga på hästen & göra fart själv är inga problem för pigan, och att gunga i gungan med hög fart är väldans kul. Alva har blivit jätte duktig på att gå, idag gick hon till och med ute en lång bit själv med dom stora skorna på sig.


Tänderna har oxå börjat ploppa upp nu, förra veckan kom den andra tanden nere och igår kännde jag den första tanden uppe. Så snart får man passa sig när man ska plocka ut saker, typ papper & små stenar ur munnen, för allt ska ju in där...Rynkar på näsan

Nu tror jag det är dax för en liten tupplur med min prinsessa.



Av Mukka - 16 november 2009 22:40

   Idag hämtade vi hem gossen lite tidigare och sen åkte vi till farmor & farfar för att äta middag, kroppkakor stod på menyn. Vi åt & åt så nu är vi i koma, Alva åt oxå massor, säkert en hel kroppkaka.

   Så när vi kom hem vaknade hon inte när jag bar in henne från bilen, så jag bara lade ner henne i sängen med kläderna på. Vi får borsta hennes två tänderna imorgon på morgonen istället.

När vi kom hem har vi packat... det är dax för korttids för Albin igen.


Vad gäller huset så har vi inte hört något, budgivning pågår, så vi väntar med spänning. Det är lite pirrigt & kul, och jag har snart flyttat in klart.... Varför inte ha lite roligt undertiden som man väntar.

Av Mukka - 15 november 2009 15:50

   Albin fick födelsedags paket av Ludde igår, men han öppnade det idag på morognen. Det var ett jätte fint Barbapappa badlakan, Tack Ludwig!

Sedan kom Margit och vad dom har gjort idag har jag ingen aning om, för Alva & jag har varit med mormor till Boden, bara för att titta lite i den nya gallerian.

   Sen åkte vi till Ronja för att tända ljus & marchaller.

Nu sitter Albin & myser med Marigt i soffan & Alva sitter i sin leksakslåda & pratar.

Jag har kokat kaffe, så nu blir det en kopp med Margit så jag får höra vad dom har haft för sig idag.


Av Mukka - 15 november 2009 15:39

   I går cyklade Mats till jobbet på morgonen och sen kom Margit för att vara med Albin, då passade Alva & jag på att åka till stan.

På kvällen blev vi bjudna till fam Wårell på middag, mycket trevligt & gott. Tusen tack!

Barnen intog varsin mys hörna, Alva "vita rummet" & Albin "båten" och där sov dom gott. Ludwig som är en god värd, var vaken hela tiden. Han var ju tvugen att se till så gästerna inte tog med sig hans fina mys platser.

Av Mukka - 15 november 2009 15:30

   Vi hade sjukhus besök även i fredags, då i Sunderbyn & CPUP-mätning. Det gick kanon bra, han är ju så duktig vår gosse.

Sedan var vi på husvisning igen, och det känns fortfarande bra. Så håll tummarna!

På kvällen blev det middag när barnen somnat.

Av Mukka - 12 november 2009 19:30

Så var vi hemma igen. Besöket med Ketogen kost teamet var avklarat på en timma, sen var det bara att packa i hop våra saker på hotellrummet, stoppa lite mat i magarna på barnen och styra kosan norrut.

Besöket med teamet gick bara bra, vi ska göra lite ändringar i kosten (dietisten ska räkna ut och skickar sedan de nya direktiven till oss) & medicinen (Albin har "vuxit" ur sin Ergenyl dos så den måste vi öka Rynkar på näsan). Annars så fortsätter vi att trappa ut Frisium tabletten så sakteliga Glad (men eftersom gossen har haft en lite jobbig period nu, så avvaktar vi tills det känns bättre).

  

Presentation

Fråga mig

8 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5
6
7 8
9
10
11 12
13
14
15
16
17
18 19 20 21 22
23 24
25
26 27
28
29
30
<<< November 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards