Alla inlägg under november 2007

Av Mukka - 11 november 2007 10:05

Idag säger vi GRATTIS till ALLA PAPPOR!

Speciellt till PAPPA MATS förståss, men även till pappa Bertil (morfar), pappa Sven-Erik (farfar), pappa Roger (Surre) och pappa Fredrik (bror till Anna-Carin).        


Såhär firade Albin sin trötta pappa på morgonen kl 7.00

Mamma & pappa var ute & tog en öl och åt middg med mormor & Skurre igår kväll. Albin var hemma med sin assistent Margit.      


Idag ska vi försöka sätta ihop en byrå som mormor & Skurre köpte på IKEA igår (den som var slut när vi var där) :-) Sedan ska vi åka till farmor & farmor och äta middag :-)

Av Mukka - 10 november 2007 12:55

Natten har gått bra. Albin vaknade runt kl 6   :-) Sedan ville han inte sova mer. Hade säkert somnat en stund till... om han hade fått tutte, men vi låg och myste en stund innan han fick upp mamma. Sedan var det lek & bus.

   










Dra i speldosor och klappa på spegeln är kul, men roligast är titt ut. Det kan man leka med precis allt. Mamma tänkte att han skulle träna cherleding som moster, men det blev titt ut med pom pomen oxå (som sagt med ALLT).

Av Mukka - 9 november 2007 19:11

I natt hände det.... mamma och pappa bestämde att Albin skulle sluta med tutte :-/   Han tappade den när Mats hämtade honom till vår säng. Pappa orkade inte hämta den, och inte hade vi någon vid sängen. Det var som om han förstod, han blundade och sov. På morgonen var det inga problem, så jag sa till på dagis att dom skulle försöka klara sig utan napp. Det hade gått bara bra.

Det blir lite mer bit på fingrar och hand, men det kanske ger sig så småning om.


Albin mår väldigt bra just nu, kramperna är under rätt bra koll. Han är pigg och glad, äter gör han också. Fast dagis och korttids har nog godare mat...



Vi har fått en massa pussar, så vi är nog inte så hemska som har tagit bort nappen.

Tror nästan att det är mor & far som har största bekymret över hur det ska gå.


 Idag fyller min (Anna-Carin) kusin Jonas 16år. Vi skickar en massa grattis kramar åt honom i Eskilstuna.

Av Mukka - 8 november 2007 20:43

Efter fyra långa dygn är killen äntligen hemma hos oss igen.

När jag kom för att hämta honom på dagis idag, såg det ut som om han trode att han såg i syne. När han förstod att jag faktiskt var där blev han GLAD. Det blev många, långa och blöta pussar.

 Sedan tog orken slut och han somnade medan jag fick rapport om hur dagen och veckan varit.



När vi hämtat Mats från jobbet, åkte vi för att hämta Albins saker. När vi stannade utanför korttids stirrade han lite oroligt på oss, tills vi talade om att han INTE skulle stanna där.


Sedan åkte vi till mormor som lagat middag åt oss. GOTT!

Efter maten somnade Albin på golvet. Det är jobbigt att köra

med fröknarna själv på dagis.

Skynda dig att bli frisk Ludwig!!!


 Dessutom börjar det en ny kompis på dagis på måndag  :-)

Så här glad blev Albin när vi kom hem!

Av Mukka - 6 november 2007 21:01

Tur att min kära vän Fia ringde. Jag hade skrivit att det var måndag idag, det är ju visst TISDAG.



 

Nu har morfar kommit och Mats passade på att be honom om hjälp med montering och uppsättning av den nyinförskaffade hatthyllan.







Undertiden gjorde jag middagen.

Det blev även ett glas vin till maten.


Men dom fick mäta ut vart och hur hatthyllan skulle vara, annars hade dom inte fått vinet.




  


Och så här blev resultatet!


Mormor... notera att det hänger ett skoho vid dörren nu :-)


Tack för hjälpen morfar!

Av Mukka - 6 november 2007 15:08

Idag har jag bara tagit det lugnt på fm. Nu har jag varit till stan en stund, och sedan till graven, det blir inte besök där lika ofta längre. När jag var sjukskriven och när vi hade vår tillfälliga lägenhet på Hertsön så var jag dit & tände ljus så gott som varje dag. Nu åker man inte den vägen när man ska hem, och jag har börjat jobba, så blir det inte lika ofta. Jag tänder ljus här hemma istället, och Ronja finns ju i mina tankar  hela tiden, varje dag iaf.


Nu ska jag åka och hämta min man, han är på jobbet. Senare kommer morfar på besök (och tänka sig, han ska sova över. Annars har han alltid eld i baken). Då blir det middag, tror att jag ska steka fläskfilé, klyftpotatis m vitlöks bröd. Det får duga som tisdag middag! :-)

Av Mukka - 5 november 2007 21:48

Efter en skön natts sömn, åkte jag till jobbet. Kändes lite trist när Mats fick ligga kvar (han har ledig dag). När jag slutat åt vi lunch med goda vänner och sedan bar det av mot IKEA :-) 

 Där kan man förstöra pengar, och det gjorde vi... hatthylla, batterier, madrassöverdrag,

kuddar, sophink, kuddöverdrag, omslagspapper, snören, ljus, lampa, sa jag LJUS?? mm, mm

Timmarna och pengarna springer ikapp på ikea. Fast det som vi mest var ute efter, en byrå... ja, ni behöver väl inte fundera på hur det gick med den, det fanns en kvar... och den var TRASIG!!!

Nu har Mats packat upp lampan vi köpt, den skulle upp i sonens rum, gissa vad... DEN ÄR TRASIG!


Ja har iaf pratat med korttids, och Albin mår bara bra. Han hade ätit bra, varit på gott humör & sov gott i sin säng. Man kan ju undra vad det är för fel på maten här hemma...

Av Mukka - 4 november 2007 17:06


Så var det dags att åka till Ersnäs för att fira kompisen Mirja som fyller 4år idag.

GRATTIS Mirja!









På Mirjas kalas var det var det flera barn, men Albin han brydde sig inte så myckt om dom, han satt helre hos tant Brittta och mös.


Mamma som sa att Albin vill inget ha, åt nästan en hel varmkorv m bröd + 2st kakor :-)Det första han ätit sedan i onsdags.






När vi kom hem och det var dax för middag, då matvägrade sonen igen:-(  Så det var bara till att sonda.


Nu förbereder vi för att åka och lämna vår stora lilla 4 åring på korttids. Det känns om än ännu värre än förra söndagen. Albin har varit så ängslig i veckan bara vi har lämnat honom i ett annat rum, så att lämna honom i flera dagar nu... ja ni kanske kan förstå själva. Ja, jag vet... att det är när det är så här som vi behörver det som mest.

Presentation

Fråga mig

8 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6
7
8 9 10 11
12 13 14 15 16
17
18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30
<<< November 2007 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards