Alla inlägg under november 2007

Av Mukka - 23 november 2007 10:42

Nu har jag bestämt mig... Jag har tackat NEJ till jobbet på Hertsögården! Nu hoppas jag bara att jag inte behöver ångra mig. Jag ska ju på två stycken anställnings intervjuer till veckan, på måndag ska jag till Örnen och på torsdag till Ingridshem. Får jag inget av dessa jobb, så var det nog någon mening med detta. Då är det bara att ta nya tag!

Av Mukka - 23 november 2007 09:07

Det har varit en funderar natt vill jag lova. Gör jag rätt om jag gör si eller så. Vad är fördelarna och vad är nackdelarna. Och alla dessa råd som jag frågar efter, en säger si en annan säger så & en tredje säger något annat. Vet inte varför jag ska be om om en massa råd, när jag bara blir mer förvirrad & osäker.

Imorse var det iaf en trött kille som jag nästan fick väcka. Han har vaknat flera gånger i natt och krampat. Brallorna har åkt upp och ner. För jag har varit på väg att ge krampmedicin varje gång, men tursamt nog har dom släppt av sig själv.


Så här fredags fin körde jag min lilla prins till dagis idag.

Av Mukka - 22 november 2007 16:43

Glömde ju tala om att idag blev jag kallad till ännu en anställningsintervju... Dessutom ringde dom från Hertsögården och erbjöd mig jobbet där. Oj oj, nu blir det svårt... Hur ska jag göra, måste svara imorgon om jag tackar JA eller... men jag ville ju veta hur det går på Ingridshem först... Det blir till att fundera i natt!

Av Mukka - 22 november 2007 16:35

Det var en jobbig natt för Albin, han vaknade flera gånger och var jätte ledsen. Till slut fattade mamma (trött som hon var) att killen kanske hade ont någonstans. Så det fick bli lite Alvedon i knappen och mys i soffan en stund. Sedan gick det bättre att sova, nästan så att ingen av oss ville kliva upp på morgonen...

Nu har Linus (sjukgymnasts) varit här och tittat på gåstolen. Den är inte riktigt bra för lille man. Han sitter så snett och hänger i den. Det blir ev. en ny gåstol.

Så här tycker visst sonen att vi ska ha det, jag ställer tillbaka och han flyttar...

Av Mukka - 21 november 2007 19:56

Idag har vi fått hem guld klimpen. Han har haft det bra på korttids och på dagis. I tisdags var Nilsgustav och spelade med barnen på dagis. Albin tyckte det var lite konstigt att han kom dit, dom burkar ju vara på Kulturskolan. Fast det hade visst varit mysigt att sitta i N-G´s knä och känna på skägget (han har tomte skägg). Spelningen hade gått si sådär.

På tisdag var det dax för simning i Sunderbyn, det hade gått jättebra  :-)


Det var många som hade längtat efter Albin. Mormor, och farmor & farfar kom för att hälsa på nu i kväll.


Så här gó var han med sin mamma när vi kom hem.

Av Mukka - 20 november 2007 18:17

Idag har jag varit på anställnings intervju, på Hertögården (ett äldreboende), hur det gick får vi höra senare. Dessutom ringde dom från Ingridshems äldreboende & ville att jag skulle komma på en intervju, torsdag den 29/11 :-) Håll tummarna att det går bra där, för där skulle jag villja få jobb.

Annars har jag inte gjort så mycket mer idag, jag är ledig till på fredag kväll. Mats har jobbat och Albin är som sagt på korttids. Mats och jag ska passa på att åka till min moster Carina m. sambo. Dom har flyttat till en ny lägenhet i stan.

Så här ser bilen ut som vi har nu, tills vi får den som vi beställt. Det är faktiskt inte så stor skilnad på den och den här.

Av Mukka - 19 november 2007 13:41

Det var nog en jobbig helg för vår lilla kille. Igår bet han sig hela tiden i handen & var orolig i kroppen.    


Så här ser handen ut efter bara en liten stund utan "bit skyddet"


På kvällen när han skulle sova  så hade han svårt att komma till ro. Tillslut gav vi honom en alvedon, och då var det som om han slapnade av  & kunde somna.



Här ligger han och väntar på att vi ska åka till dagis.

Idag kommer Nilsgustav dit för att spela med barnen. Albin brukar tycka om att spela med honom.

 Efter dagis idag ska Albin åka till korttids på en två dagars visit.


Ikväll ska mamma på Tupperware party till pappas förtret (han tycker att vi har väldigt gott om plast burkar redan).

Av Mukka - 18 november 2007 11:06

Igår var Albin & pappa till Persön för att vara med faster, farmor och farfar.

Mamma var & tittade på bugg tävling med morfar & Marita.

När Albin somnat blev det fläskfilé gryta, vitlöks smör m bröd och vin. Smakade helt OK!
















Nu  har morfar och Marit åkt hem till Jokkmokk/ Gällivare, så vi ska ta en sväng till Persön. För att säga hej då till faster som ska åka hem till Umeå i em. Eventuellt blir det även en tur till mormor & skurre i Sunderbyn, innan mamma ska åka och jobba några timmar :-/ Sedan är det dax att packa väskan, för det korttids besök måndag till onsdag.

Presentation

Fråga mig

8 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6
7
8 9 10 11
12 13 14 15 16
17
18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30
<<< November 2007 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards