Direktlänk till inlägg 26 januari 2012

Vår duktiga lilla prinsessa

Av Mukka - 26 januari 2012 22:22

  I måndags em ringde en ssk från habiliteringen och sa att dom fått en avbokning till en botox behandling på onsdagen, och hon frågade om vi ville ha den tiden till Albin. Självklart tackade vi ja.

Så i går lämnade vi Alva på dagis och åkte till sjukhuset m grabbarna (Oskar hade inget val, annat än att följa med).

Vi var där strax före kl 9.00, vi fick komma in till ett rum och blev sittande där ett bra tag.

Pappan fick (som vanligt nu för tiden) följa med killen upp till narkosen och sedan kom han ner. När behandligen var klar, ringde dom till Mats & sa att han kunde komma upp till uppvaket.

Undertiden fixade jag & Oskar en macka att äta, hann även med en sväng till Ludwig & hans päron som satt i haben köket. Dom väntade också på behandling, men duktiga Ludde behövde ingen narkos för sin behandling.

Strax före kl 14.00 var vi hemma igen, så snabbt har vi nog aldrig varit klara på sjukhuset efter en botox behandling. Med andra ord så gick det väldigt bra för killen.

  Han var så piggelin på em så han tom. orkade köra runt med sin rullstol här hemma.

    Pappan dammade av sitt gamla dragspel och tog spelade några rader av "Drömen om Elin" för barnen. Vet inte om dom var speciellt imponerade av pappans musikalitet, men däremot var dragspelet spännande.

   När pappan spelat av sig och intresset lagt sig hos barnen, så ville dom att pappa skulle komma och leka med dem, mamma fick oxå komma in och leka en stund. Albin som körde i sin rullstol tyckte oxå att det verkade vara en spännande lek, så han kom oxå inrullande.

Sen måste jag ju bara berätta, jag är så stolt över min fina prinsessa. Hon har inte alls varit intresserad av att sluta med blöja och har knappt velat sitta på pottan. Men igår em lossnade det lite, hon kissade på pottan & var torr i blöjan hela em. På kvällen ville hon ha trosor på sig och ingen blöja, så vi tog på trosor och så somnade hon.

På morgonen vaknade hon torr i sin säng (efter att ha kommit till vår säng i flera veckor).

När vi gick till dagis ville hon fortfarande vara utan blöja och bara två gånger under dagen hade hon inte hunnit på toa.

   Oskar tycker verkligen om att titta på "I drömmarnas trädgård" på tv, och NÄRA ska han stå den 60tum stora tv:n. Ja ja

   Alva har surrat sedan en tid tillbaka att hon vill åka pulka, vi har bara haft den lilla bebis pulkan, men nu har hon fått en egen pulka och igår tog vi premiär turen till dagis, det var väldigt roligt.

I kväll har morfar kommit hit och det var kul, han hann knappt komma in så fick han de två paket som Alva gjort och som hon surrat om att morfar ska få.

Hon har ett paket till moster Ellen oxå, och är lite bekymrad hur hon ska kunna ge det när moster inte kommer hit.

Har lovat att hon ska få skicka det i ett brev till moster, så bara vi nu kommer ihåg att få adressen av morfar så ska det skickas (nyfiken Ellen??)

Nu ska jag strax hoppa in i duschen, bara gubbarna behagar komma ut från bastun någon gång.

 
 
Ingen bild

Moster E

27 januari 2012 21:59

Så roligt ni har haft det! Och JA! Jag är jättenyfiken!! Skickar adressen på facebook nu med desamma! :D

 
fatima

fatima

7 februari 2012 17:57

Åh så bra, vilken tur att ni fick den tiden. Hjälper botoxen ngt? Isayah fick testa det en gång. Dem vill nu göra om detta och testa på benen.

http://www.mina-prinsar.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Mukka - 6 december 2014 12:00

julen närmar sig med stormsteg, och vi bara flyger med. Tomten hade varit förbi med ett brev till Alva & Oskar, och det var/är ju spännande. Alva börjar vara i stadiet bär hon inte riktigt vet om hon tror på tomten eller inte. I vilket fall är det ...

Av Mukka - 25 november 2014 22:59

I lördags var pappan i huset på julgala med jobbet. Vilket innebar att han var lite trött på söndagen. Så jag & barnen rode oss på egen hand på förmiddagen, Albin var med assistent Emil. Alva & Oakar fick dekorera pepparkakor, vilket dom tyckte var ...

Av Mukka - 22 november 2014 08:52

Dagarna rullar på och den hör veckan är inget undantag. I måndags åkte Albin till lägenheten med sina assistenter & sov över där. Det hade gått bara fint & han hade sovit ganska bra. Annars är prinsen inne i en lite jobbig period med mycket oro i ...

Av Mukka - 18 november 2014 15:40


Vår duktiga prinsessa som inte riktigt varit så intresserad av att skriva, visade glatt igår vad hon kunde. Förutom att skriva Alva, har hon nu även lärt sig ordet Häst. Mammas & pappas hjärtan är så glada, lyckliga och mycket stolta förståss :-) ...

Av Mukka - 18 november 2014 15:36

I fredags lämnade vi Alva & Oskar på skola/dagis (Albin var redan på Korttids sedan måndag) och åkte mot Piteå. Där var vi först in på DFA kontoret & hade ett möte med vår arbetsledare. Sedan blev det lunch och avfärd mot havsbadet. Där fick vi che...

Presentation

Fråga mig

8 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11 12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Januari 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards