Alla inlägg den 3 mars 2011

Av Mukka - 3 mars 2011 21:35

Albin hade en lite jobbigare onsdag (igen) och natten var inte alls bra. Han var orolig i kroppen och kunde inte komma till ro, inte ens fast pappan kom och lade sig med honom på natten (det brukar oftast fungera).

Idag har han trots dåligt med sömn, haft en riktigt bra dag på fritids. När han kom hem var han oxå på bra humör, men när lillasyster fick en tillsägelse och började grina & lillebror blev rädd, så gick proppen även för Albin.

När alla väl lugnat sig & kommit till ro så var det tre trötta barn som lade sig i sina sängar. Och nu har dom sovit lugnt sedan dess (kanske inte ska skriva så, men man kan ju hoppas att det förblir så iaf).

   I går kväll när jag skulle lägga mig, skulle jag bara släcka ljusen i kaminen. Och då händer det... det börjar brinna i mossan. Inte för att det gör så mycket egentligen, för är det någonstans det får brinna så är det ju i kaminen, men lite irriterande och jag kunde inte låta bli att öppna luckan.... och såklart rök det in, tur iaf att inte brandvarnaren satte igång.

   För Oskar händer det grejer, för någon dag sedan satt han själv en liten stund, ja det var/är en kort stund men han gör det. Och igår så vände han sig från mage till rygg, när han för engång skull låg på golvet. Det hör nämligen inte till det roligaste han vet, han är en riktig lite knähund vår junior. Fast nu när han har fått en gåstol, så kan han faktiskt roa sig själv en stund.

Intresset för saker har oxå blivit större, nu kan han ta tag i saker och hålla dem en stund. Som i morse när han studerade mjökpaketet.

     

Presentation

Fråga mig

8 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1
2
3
4
5 6
7
8
9
10
11 12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28 29
30
31
<<< Mars 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards