Alla inlägg den 1 mars 2011

Av Mukka - 1 mars 2011 22:15

Det har varit en riktigt jobbig helg för Albin. Han har inte alls mått bra, han har skrikit, bitit & slagit sig själv och allt/alla som kommit i hans närhet. Han har varit rent "skogs tokig" vi har fått vara två för att få i honom mat & kunna byta blöja. Det är så hemskt när man inte vet vad som är fel och då inget kunna göra, vi har såklart testat allt vi kan & har.

  

   På lördag em när Albin hade en lugnare stund skyndade vi & klädde på oss och gick ut. Vi testade Albins nya kälke, vilket var riktigt skoj för oss alla. Sedan var kvällen lite lugnare och när barnen somnat lagade vi middag och tog ett glas vin. Ja, jag har slutat amma i helgen.

  

I söndags åkte jag, Alva & Oskar in till stan. Vi ringde mormor & moster Roger och tog med oss dom till stadsparken för lite utelek. Mats & Albin var hemma och såg VM på tvn.

   Mellan varven i helgen har både Albin & Alva varit så goa med varandra, vilket inte händer så ofta.

I går måndag fick Alva äntligen åka till dagis efter en vecka hemma, hon var väldigt lycklig över det.

Albin är på fritids i veckan, det är ju sportlov här. Och hans utbrott fortsätter, vi har en vild kamp på mornarna men efter mat & medicin har han lugnat ner sig och varit glad när jag skickat iväg honom m taxin. I går hade han haft rätt jobbig dag på fritids, men idag hade det varit en bättre dag. Vilket vi även märkte hemma, för idag har han varit nästan sitt vanliga Albin. Han har sovit gott sedan vi lade honom och sover än...

Så nu hoppas vi att allt vänder och att killen får börja må bra.

  

Presentation

Fråga mig

8 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1
2
3
4
5 6
7
8
9
10
11 12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28 29
30
31
<<< Mars 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards