Direktlänk till inlägg 6 augusti 2011

Senaste tiden i bild & text

Av Mukka - 6 augusti 2011 00:02

Så var det dax igen att göra en liten redogörelse för vad vi har gjort den senaste tiden  


Torsdag den 28 juli åkte vi till Piteå för att strosa runt på PDOL.

   Alva åkte karuseller och pojkarna tittade på, vilket innebar tre nöjda & glada barn.

Efter några timmars strosande så var vi kaffe sugna, så då åkte till fam Franklin/Fors (där mannen i huset var på arbete). Alva fick bada i deras pool, hoppa på studsmatta & leka i den jättefina trädkojan som dom har. Dessutom fick vi tillfälle att träffa Lisa och Maria & hennes fina barn. Tack för kaffe & lek!


Fredag fm åkte jag och Oskar till hägnan för att träffa mina goa vänner (från teckenspråks tiden). Mats tog Alva & Albin med sig och åkte till DFA för lite lek.

På morgonen ringde Matilda och frågade om vi/jag var sugna på surströmming på kvälle och det var jag ju så klart   gubbarna fick äta vanlig sill (stackars dom...)

Albin tog sig en liten tupplur medan vi åt, för att sedan hålla igång hela natta. 

  Ludde han låg mest & mös i sin stol, och log sitt goa smile.

   Fram på småtimmarna tyckte Matilda att det blev lite mycket mygg, så hon virade in sig ordentligt i filtarna.

Tack för åter en mycket trevlig kväll/natt & god mat!


På lördag mötte vi upp med moster & Chrisse på badet i arcus. Vi hade en riktigt skön dag där tom Oskar tog sig ett dopp. Fast ska sanningen fram så var det nog för att imponera på en liten tjej som var ute & gick m sin pappa. Det blev "kärlek vid första ögonkastet" kan man nästan säga.


     

Sen på söndag åkte vi till storforsen, där mormor & moster Roger väntade. Vi grillade och mös i det härliga vädret.

Alva som älskar vatten & fontäner fullkomligt skrek av lycka när hon fick syn på forsen. 

Att dessutom komma den så nära var riktig lycka, vi höll nästan inte på att få henne från forsen. 


På måndag var vi mest hemma och packade för att på kvällen skulle Albin åka till korttids och vi andra skulle till Nattavaara & Tärendö.

  Så medan pappan gick med Albin till korttids, gjorde Alva & Oskar sig redo för en biltur. Eftersom vi startade strax före kl 19.00 så tog vi på pyamas ifall John-Blund skulle komma efter vägen.

    I stugan i Nattavaara var morfar & Marita och Maritas son Daniel med sin familj.

Alva & Clara fann varandra direkt och lekte som dom tjejer dom är, medan Oskar & Tilda likte på sitt vis.

  Alva som gillar att sätta "pippilotter" i håret på alla, ville även göra det på morfar   Vet inte hur lätt det var, men hon var nöjd iaf.

  Väl i stugan i Tärendö så tog pappan åkgräsklipparen och lekte lite, Oskar hakade på. 

Alva gillar inte sådant som låter, så hon avstod både gräsklippning & båttur.

 Däremot testade hon sin fiskelycka, iaf i några sekunder......

Lukas & Alice åkte hem från stugan på onsdag fm, men som tur var kom Clara (och dom övriga från Nattavaara) på besök istället. Så dagen blev inte så tråkig som vi befarat att hon skulle tycka.       

Sen var det bara på torsdag morgon att packa ihop och åka hem, för på em skulle Albin hämtas från korttids  

  När han kommit hem och vi hade packat upp lite saker, så åkte vi till Persön för att träffa alla där. Barnen fick en massa paket (tidiga födelsedagspressenter) av kusinerna & av fastrarna, det var jättefina kläder & leksaker.

  Alva fick en såpbubbel hund, som blåser massor med såpbubblor. Den testade vi på morgonen och fick klart godkännt. Tusen tack faster Sara & Kristina och kusinerna Alice & Lukas.

Idag har vi först på fm påtat i trädgården och rensat bort & flyttat lite blommor. Sedan kom Albins assistent Mattias (nu är han äntligen tillbaka på riktigt) så då åkte vi till stån för att se på Luleåkalaset, Albin & Mattias stannade på DFA idag.

VÄLKOMMEN TILLBAKA MATTIAS!!!

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Mukka - 6 december 2014 12:00

julen närmar sig med stormsteg, och vi bara flyger med. Tomten hade varit förbi med ett brev till Alva & Oskar, och det var/är ju spännande. Alva börjar vara i stadiet bär hon inte riktigt vet om hon tror på tomten eller inte. I vilket fall är det ...

Av Mukka - 25 november 2014 22:59

I lördags var pappan i huset på julgala med jobbet. Vilket innebar att han var lite trött på söndagen. Så jag & barnen rode oss på egen hand på förmiddagen, Albin var med assistent Emil. Alva & Oakar fick dekorera pepparkakor, vilket dom tyckte var ...

Av Mukka - 22 november 2014 08:52

Dagarna rullar på och den hör veckan är inget undantag. I måndags åkte Albin till lägenheten med sina assistenter & sov över där. Det hade gått bara fint & han hade sovit ganska bra. Annars är prinsen inne i en lite jobbig period med mycket oro i ...

Av Mukka - 18 november 2014 15:40


Vår duktiga prinsessa som inte riktigt varit så intresserad av att skriva, visade glatt igår vad hon kunde. Förutom att skriva Alva, har hon nu även lärt sig ordet Häst. Mammas & pappas hjärtan är så glada, lyckliga och mycket stolta förståss :-) ...

Av Mukka - 18 november 2014 15:36

I fredags lämnade vi Alva & Oskar på skola/dagis (Albin var redan på Korttids sedan måndag) och åkte mot Piteå. Där var vi först in på DFA kontoret & hade ett möte med vår arbetsledare. Sedan blev det lunch och avfärd mot havsbadet. Där fick vi che...

Presentation

Fråga mig

8 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6 7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Augusti 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards