Alla inlägg den 27 augusti 2011

Av Mukka - 27 augusti 2011 23:20

  I går fredag kom morfar ner till Luleå för att serva ambulansen. Vilken lycka för Alva när hon fick åka med i Ambulansen till Jokkmokk. Vi andra fick åka efter i vår egen bil.

  Idag lördag har vi gått runt på marknaden och naturligtvis var Alva tvungen att få åka några "seller". Idag fick hon åka en "stor barns" karusell, och snacka om mallig.

  Och pojkarna satt snällt och tittade på när syrran åkte.

   Innan middagen åkte Alva och jag ner för att göra höst på gammel mormor & gammel morfars grav.

Av Mukka - 27 augusti 2011 21:45

I lördags kom moster Ellen till oss för att stanna några dagar innan hon skulle åka vidare ner till Linköping för att gå skola.

På lördag kväll var jag bjuden på tjejfest hos Anki, tillsammans med Matilda & Carina. Vi träffades kl 16 och kl 24 hade vi nästan surrat färdigt, och då var vi alla mätta, nöjda, trötta men fortfarande glada.

TUSEN TACK mina goa vänner för en mycket trevlig kväll & förlåt att jag är jobbig med maten...!   


Sen på söndagen var det dax för den årliga surströmmings daten med mina (teckenspråks) vänner. Hela familjen var bjuden, men jag/vi valde att dom stannade hemma... 

Vi hade som vanligt trevlig, och det blev en hel del prat även där.

Tack snälla ni för att jag fick komma iår, trots att jag inte betalat min del från förra året   

I måndags var det då skolstart igen, och jag tror att sonen var rätt nöjd över det. Jag följde iaf med honom första dagen. Kanske mest för min egenskull, ville ju berätta om hur sommaren varit och att han bla lärt sig att rulla runt på golvet.

När skoldagen var slut åkte vi till korttids, för Albin skulle vara där till på torsdag.

  På eftermiddagen åkte pappa Mats till stugan med farfar för att fiska.


På tisdag hade både Alva & Oskar hos tandläkaren, så det var bara att infinna sig.   Alva var så lycklig över att få gå till tandläkaren. MEN.... så var det ju det där med tutten, tandläkaren tyckte ju att hon kunde vara utan den, och då sjönk hon i Alvas ögon. För hur kan någon föreslå att man ska kasta det käraste man har i soporna...?!  

  Oskar tog det hela med ro, och mamman fick lära sig att borsta tänderna....

Efter tandläkarbesöket åkte vi in till stan och träffade Lena, det var ingen date, utan bara en snabb träff. Daten ska vi ta till veckan, förhoppningsvis då utan barn....

  Efter en heldag med shopping var både mamman & moster E trött, så det blev pizza till middag. Oskar smaskade kanter så det stod härliga till.

 Så på onsdag em var det då dax för den tråkiga delen... att köra moster E till tåget.

Alva tyckte att det var jättespännande med tåget & vart moster skulle sitta/sova , men när tåget började rulla & hon insåg att hon inte skulle få följa & moster inte skulle kliva av, ja då blev hon så ledsen...

Hon ropade efter tåget, att hon ville ju följa & att hon inte såg moster Ellen och tårarna rann. Det gjorde ju det inte lättare för mamman....


Ja ja det var bara att hitta på något kul, så vi åkte till farmor. För nu var ju pappan på väg hem, så vi mötte upp honom där och då blev ju allt mycket bättre.

Presentation

Fråga mig

8 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6 7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Augusti 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards