Alla inlägg den 11 september 2010

Av Mukka - 11 september 2010 21:51

I går fredag hände inte mycket heller, jag fick två stycken cytotec tabletter under dagen och sedan fick det vara nog... kännde lite sammandragningar, men inte var det mycket.

Albin åkte till korttids efter skolan, så morfar kunde åka hem & jaga älg. Alva blev hämtad av mormor & moster Roger från dagis och där har hon haft det bara fint. Så på kvällen stannade Mats hos mig på sjukhuset, det var trevligt med lite kvälls sällskap (jag ligger ensam inne på ett stor rum, m plats för en familj till).


Idag när vi ätit frukost gick vi in till förlossningen för att fortsätta vår förlossning..... trodde vi iaf. För när ctg kurvan var körd, kom läkaren in och meddelade att hon tyckte att min kropp skulle ha en vilodag, det tyckte väl jag känndes lite onödigt, men men....

Så det var bara att knalla ut därifrån, och försöka göra det bästa av sittuationen. Eftesom dom sa att jag fick åka iväg om jag ville, så åkte vi förståss direkt till Alva... Hon blev riktigt glad över att se oss, och det var vi oxå förståss.

Vi åkte hem och mös, kl 13.00 hade jag tid för ett nytt ctg, så då åkte jag in själv. När jag kom hem igen en timma senare så sov pigan. När hon vaknat åkte vi till fam Wårell en stund, kännde att jag måste få komma ut och se något annat. Tusen tack för att vi fick störa er mitt i er skönhets sömn... ;-)


I kväll kl 20.00 hade jag tid för ctg igen, men innan dess hann jag vara med & natta min lilla prinsessa.

Nu sitter jag här på mitt rum på sjukhuset igen, och önskar & hoppas att under morgondagen få träffa den lilla "tjurskallen" som bor i min mage   


Ja, det är väl i stora drag vad som hänt dessa dagar, hoppas så att i nästa inlägg jag gör få visa en bild på vår nya familjemedlem.


Kram till er alla & tack för alla tummar & tår, sms, samtal inlägg mm som ni gör, det värmer ska ni veta.

Presentation

Fråga mig

8 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22 23 24
25
26
27
28
29
30
<<< September 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards