Alla inlägg den 31 juli 2010

Av Mukka - 31 juli 2010 07:46

   I går på morgonen när Albin höll på att få sin frukost, såg vi hur himlen var aldeles svart mot stan & det kom närmare & närmare.

Plötsligt blev det mörkt inne, som på en vinter kväll och sedan började det blixtra & dundra, det mullrade hela tiden & blixtrarna bara avlöste varandra. Och regnet det fullkommligen vräkte ner, Alva stod i fönstret & tittade på regnet. Albin han tog det hela som vanligt med ro.

När åskan var över och vi fått i oss lite frukost, åkte vi till farmor & farfar och även farbror John.

Sen åkte vi & handlade och när vi kom hem kom vi på att vi glömt att låna en madrass av farmor & farfar, så då åkte Alva & jag till mormor & moster Roger för att låna en av dem. För Fia & Leif från Porjus skulle komma till oss på em.

   Alva som alltid är blyg från början, tinade upp rätt fort och blev snabbt kompis med Fia. Så pass att hon till o med följde med Fia ut till bilen för att hämta & hjälpa till att bära "dunken".

Av Mukka - 31 juli 2010 07:31

I torsdags bestämde vi oss för att åka till Piteå & PDOL, så när Albin fått sin lunch kl 11.00 packade vi in oss i bilen.

   När vi kom fram gick vi först & tittade på tivolit, vilket uppskattades stort av barnen.

Albin bara älskar att se hur karusellerna snurrar & far, han håller nästan på att sprätta ur rullstolen medan Alva hon tittar m stora ögon.

När gått igenom karusellerna var det dax för Albins vatten, sen gick vi tillbaka och då var det dax för Alva att få något i magen & ja, sen var ju vi oxå hungriga.

Efter det var det blöjbyten för att sedan gå runt & titta i 40 minuter innan det var Albins tur att få något i magen för då var kl 15.00 Vi hann iaf köpa en ballong till Alva, så hon var nöjd & hade något att leka med. När han fått sitt var vi rätt så less på att hela tiden stanna för att stoppa något i någons mage, så då åkte vi hem.

Så började vi fundera, snart har vi en till som ska ha mat & antagligen ska han/hon inte ha mat samtidigt som någon av oss andra. Ja, ja förhoppningsvis får Albin snart börja äta mer "normal" mat.

Presentation

Fråga mig

8 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3 4
5
6 7 8 9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26 27
28
29
30
31
<<< Juli 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards