Alla inlägg den 18 juli 2010

Av Mukka - 18 juli 2010 20:37

I fredags em åkte jag in till vårdcentralen med Alva, ville kolla upp hennes feber inför helgen. Dr klämnde & kännde på magen, tittade i öronen & halsen, lyssnade på hjärta & lungor och tog en del prover. Men ingentig visade något, sänkan var bra & urinprovet var ok. Så vi åkte hem med rådet att om febern inte var borta imorgon (lördag) skulle vi åka in till sunderbyn.

På kvällen kom farmor & farfar och åt middag, det blev grillat.

   I lördags fm städade vi och bytte ut Alvas spjälsäng mot en utdragssäng som farfar, pappa och storebror legat i och Alva var så  nyfiken & mallig när vi bäddade sängen (farmor & farfar kom med den igår).

Sedan orkade inte Alva så mycket mer, plötsligt blev hon så tyst & när vi tittade till så hade hon somnat i sin säng.

När hon vaknade hade hon 39,2 grader i temp, så då ringde jag akuten och fick komma in med henne.

Fast inte kunde dom göra mycket mer i Sunderby än vad dom gjorde på VC, Dr konstaderade bara att alla prover var bra och sa sedan att det faktiskt kan vara så att man kan ha feber till & från utan anledning, det finns tom en diagnos som heter oförklarlig feber (med nr & allt)?

Tja, så det var bara att åka hem och fortsätta som tidigare. 


På em kom mormor & Roger (som kommit hem från semester) & moster Johanna & Chrisse (som åkt med upp med mormor) och morbror Johan på besök. Mycket uppskattat av båda barnen, ja av oss oxå såklart.

   Idag på morgonen hade Alva "bara" 38,0 i temp och hon & Albin satt i soffan & lekte tillsammans medan Albin fick sin frukost.

Under fm steg pigans temp till 39,7 men efter Alvedon så blev hon piggare en stund igen. I kväll innan det var dax för sängen så visade tempen på 39,4 igen. Nu har hon haft feber i fyra dagar så nu hoppas jag att det är sista dagen och att hon får vara frisk i morgon.

Presentation

Fråga mig

8 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3 4
5
6 7 8 9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26 27
28
29
30
31
<<< Juli 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards