Alla inlägg under september 2008

Av Mukka - 12 september 2008 19:49

...har vår lilla "skrutt" nu lagt sig nu. Var på ultraljud och fick det bekräftat, allt såg bra ut & till veckan har jag fullt upp. Måndag- MVC, tisdag fm- sunderbyn för kontroll, tisdag em mot Umeå för att på onsdag göra utvärdering av Albins kost, torsdag- kontroll i sunderbyn och fredag- ultraljud & planering för kommande vecka :-)


Känns skönt att allt verkar bra, men oron är där mer & mer nu för varje dag, det var ju i denna tid som vår lilla ängla prinsessa dog :-(

Men nu ska vi försöka vara possitiva och hoppas att allt ska gå bra denna gång, och vi är ju som sagt på rätt väg och ganska nära målet.

Av Mukka - 11 september 2008 14:29

I morse körde jag sonen till dagis, hade glömt att ringa & ändra taxin (dom är fortfarande kvar på Radiomasten). Dessutom var Albin så trött på morgonen, så han fick vila lite extra innan vi åkte.


Sen har jag varit och klippt mig på fm, har väntat och väntat för att göra det så nära förlossningen som möjligt. Tänker att det kanske inte är det första jag har tid med när vi kommer hem från Sunderbyn.


Sedan har jag bakat bullar, blev så inspirerad av Matilda igår när jag var dit och hälsade på. Annars hör ju inte bullbak till något som jag brukar ägna mig åt speciellt ofta.


I kväll ska Mats & jag gå ut och äta med Annelie & Micke, det ska blir riktigt trevligt. Albin ska vara hemma med Margit, så det är inte speciellt synd om honom heller.


Nu ska jag ta och lägga mig på soffan en stund innan det är dax att hämta sonen.


Ha en bra kväll, för det ska vi ha!


Av Mukka - 10 september 2008 19:38

Idag har jag varit lite duktig (iaf om jag får säga det själv). När Albin åkt till dagis med taxin åt jag frukost och sedan slipade jag vardagsrums bordet och betsade det.

Börjar vara något less på alla furu saker som vi har, och detta är ju ett sätt att få något annat för en billig penning. Nu när jag har sett resultatet får jag väl fortsätta med resterande saker (fast inte idag...).

Sedan putsade jag alla fönster på utsidan, insidan och nya gardiner får bli en annan dag.


När jag gjort det var jag sugen att hitta på något kul, så jag ringde och kollade om Matilda & Ludwig var hemma. Det var dom så då bjöd jag in mig där, det var väldans trevligt att få surra lite med dem.

Ludwig var piggare och på ett strålande humör. Så han kommer till dagis imorgon :-)


När jag hämtat Albin från dagis & Mats på jobbet handlade vi och åkte hem.

Där hamnade Albin under klippmaskinen. Han protesterade först, men då tog vi fram dammsugaren så att han fick leka med den, så gick det kanon bra!


Idag skickar vi en massa grattiskramar till morbror Johan i Skellefteå, GRATTIS på 24års dagen!

Av Mukka - 9 september 2008 19:26

Det blir ingen dagsis flytt imorgon, dom som skulle montera skötbord, tvättställ och städa har inte gjort klart sitt jobb i tid.

Så grabbarna får vara kvar på Radiomasten, inte för att det är speciellt trevligt där nu heller utan gardiner, möbler (bara ett matbord & en fåtölj) och knappt några saker att leka med, men det är ju iaf en känd miljö för dom.


Gossen har haft en lite jobbig dag på dagis idag, det hade varit mycket skrik & bit. Ketonerna ligger lite högt så det kan vara en förklaring till skriken. Dessutom har han blivit mer röd runt munnen & även prickig i ansiktet. Vad det kan bero på har jag ingen aning om, får kanske ringa Sunderbyn imorgon.

Av Mukka - 9 september 2008 13:08

Idag kom min minsta lillebror Robert & hans kompis förbi, dom har varti runt och hälsat på släckten (Roberts) runt om i Sverige.

Dom hade med sig lingon från pappa, tänk vad bra man kan ha det. Färdig plockade, förpackade i påsar om en liter och hem körda, det enda är att jag måste rensa dem själv. Men det gör jag så gärna, kan ju inte precis klaga när pappa är så snäll och förser oss med årsbehovet av lingon. TACK pappa/morfar!!!


Så på morgonen har jag lagat köttfärssås & spagetti åt grabbarna (till lunch) som nu är på väg hemmåt (mot Söderhamn). När dom åkte rensade jag en påse lingon och kokade sylt + att jag kokade älgkött som jag tänkte göra köttsoppa av till middag.


Kanske blir det en liten tupplur på soffan en stund nu, innan jag ska hämta sonen en sista gång från Radiomastensförskola. För from imorgon flyttar dom till Kristallensförskola, eftersom politikerna bestämmt att Radiomasten ska läggas ner & rivas :-(

Av Mukka - 8 september 2008 20:38

Idag har Albin haft lååång dag på dagis.

För när vi hämtade honom så hjälpte vi till att flytta lite saker från Radiomastenförskola till Kristallensförskola. Albin tyckte att det var spännande att titta på alla som bar kartonger, bord, soffor mm (det var fröknarna, Luddans pappa, Albins pappa och 2st vaktmästare).

Kl 19.30 sa vi att nu måste vi nog åka hem med gossen, för då började han bli trött. Fröknarna stannade kvar för att packa upp lite saker, kan säga att som det ser ut på bilden såg det inte ut när vi lämnade dagiset. Det är ganska mycket att göra innan barnen kommer på onsdag morgon.

Lycka till fröknarna!!!


Av hostan som Albin hade i fredags märks inte mycket, det var nog bara en tillfällig formsvacka han hade för att mor & far inte skulle åka iväg någonstans under helgen.

Av Mukka - 6 september 2008 13:38

Igår när vi lämnat sonen på korttids, handlade vi och åkte hem.

Väl hemma satte vi upp lite på väggarna i Albins rum, bla denna "orm" som man kan hänga diverse saker på, tex Speldosor (han har ju några stycken).


Pratade med korttids på fm idag, och gossen var lite piggare. Han hade sovit bra, och inte hostade han lika mycket som igår heller. SKÖNT!


Vi har iaf belutat efter mycket velande hit och dit att vi blir hemma i helgen. Planerna var ju att åka till Tärendö eller ta in på hotell, men när gossen inte var riktigt kurant igår så ville vi inte åka någonstans då. Och nu tycker vi att det känns ganska skönt att bara vara hemma.

Av Mukka - 5 september 2008 18:43

Idag när vi skickade vår prins till dagis, sa vi hej då, vi ses på måndag! För det är korttisdshelg i helgen.


När vi packat hans saker och kört dom till korttids, ringer dagis och säger att Albin inte mår bra. Han hostar och börjar gråta, det gör ont när han hostar.

Vi åker till dagis och hämtar hem gossen.

Han har ingen feber, men hostan river & sliter.

Vi ger honom alvedon och lägger oss för att vila lite.

Lite senare åker vi till korttids med honom. Vi testar att lämna honom där, dom ringer ju om han blir sämre. Och vi kan ju inte göra mer för honom än vad dom kan.

När vi kom dit och sagt hej då, var det som om han tänkte - Ska ni inte åka nu då? Det känns skönt att han verkar trivas & känner sig så trygg att bli lämnad där, trots att han inte är riktigt kry.

Hoppas att hostan ger med sig, och att killen får må lite bättre snart.

Presentation

Fråga mig

8 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6
7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23
24
25 26
27
28
29
30
<<< September 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards