Alla inlägg under mars 2008

Av Mukka - 16 mars 2008 15:14


En ganska jobbig natt för lille man, hostan & att det varit tungt att andas har gjort att han inte sovit så bra.

Klockan 02.30 hade han en temp på 39,9 grader så då fick han Alvedon och vatten.

Sedan satt vi upp och försökte sova, men ingen av oss sov särskilt bra i alla fall.


På förmiddagen verkade han lite piggare, och orkade till och med gå runt i sin gåstol ett långt tag. Fast nu i em är han matt igen. Tempen har gått ner, och ligger nu runt 38,5 grader (med Alvedon i kroppen).


Albin har nästan tappat rösten, och det gillar verkligen inte unga herr Mukka. Gissa hur arg han blir när han ska skrika och det bara kommer svaga rop.


Just nu sitter grabbarna och kollar skidskytte på TV;n Sedan ska vi åka till mormor och äta palt. Det ska bli gott!

Av Mukka - 15 mars 2008 19:52

I morse kl 04.00 temtade gossen 39,7 grader.

Kl 9.00 kom Margit för att vara med Albin, han blev glad men orkade ju inte busa som han ville. Han gjorde tappra försök men orken infann sig inte riktigt.

Varken Alvedon eller Ipren (Ipren brukar han annars svara på) fick ner febern, och hostan som han fått går inte av för hackor. Den river och sliter i den lilla kroppen :-(


Vi ringde Jouren som sa att vi skulle komma in, och kl 15.00 steg vi in där. Strepp A = negativ (possitivt) snabb sänkan visade 118 (midre bra). Så vi blev remiterade till Sunderbyn. Där klev vi in kl 17.00 och gick därifrån kl 19.15 med Kåvepenin i näven. Albin har lunginflammation igen!!!


Nu håller sonen på att få medicin och välling, sälva ska vi försöka hitta något att äta (börjar bli rätt hungriga, eftersom vi inte hunnit äta sedan frukost) och se på melodifestivalen.

Av Mukka - 14 mars 2008 14:33


I morse när jag satt och åt frukost, kom morfar och ville att jag skulle känna på Albin för han var varm.

Han var väldigt varm, så jag tog upp och tempade honom. Termometern stannade på 40,7grader. Så det blev panodil och vatten. Sedan åkte jag till jobbet. Omkring kl 8.00 hade han fortfarande feber, 39,2 grader så då gav Mats Ipren och sedan grick febern ner. Nu kl 14.00 har han ingen feber, men är trött och sover hela tiden.


Han tittade upp och sa Hej Då till morfar när han åkte, och fortsatte sedan att sova.


Ett stort GRATTIS till moster Johanna som fyller 21år idag. Hoppas att du har en bra dag!!! P & K

Av Mukka - 13 mars 2008 19:19



Idag såg Albin till att börja med, lite fundersam ut när morfar klev in på dagis.

Sedan blev han glad och hade en massa pussar att dela ut.



Sjukgymnast Linus ringde och frågade om vi kunde komma idag kl 14.15 på ortopedrond, och det gick ju bra. Där bestämtdes att Albin ska få ett ståskal för att få ett bra stående. Botox behöver han inte just nu iaf.




Sonen ville inte äta någon middag idag, trots att det till middag serverades ugnstekt nötkött, ugnstekta rotsaker med en god gräddsås till. Men han hade ätit massor på dagis idag, så vi får väl vara nöjda med det.


Morfar håller på att träna Albin på att säga VOLVO, till pappas stora fasa...

(kolla in bilen som Albin har på benet, det är en VOLVO!)


Imorgon får Albin ledigt från dagis för att vara med morfar. Pappa ska till tandläkaren på fm (det är en visdomstand som ska väck). Själv ska jag jobba mellan kl 7-12 lagomt lång dag.

Av Mukka - 12 mars 2008 22:53

Idag har det varit skidåkning på dagis, Radiomastloppet.

Albin fick ett diplom för välgenomfört lopp, fast jag tror inte att han hade åkt så mycket skidor. Utan var nog mer funktionärer och delade ut fika mm.  Duktigt var det iaf.


Både jag och maken har jobbat kväll, så Margit tog hem sonen och har varit med honom.

Tur att vi har Margit!


Imorgon kommer morfar på besök, det ska bli kul.

Av Mukka - 11 mars 2008 15:35

Så var det dax för läkarbesök igen, men först var det vägning (19,2kg) och mätning (102cm).

Fast mätningen gjordes om när vi träffade läkaren. Hon tyckte inte att det kunde stämma, och det gjorde det inte heller.

Albin var 107cm lång på höger ben och 109cm lång på vänster ben. Så det är vad vi börjat misstänka, han har ena benet längre än det andra.

Imorgon ska sjukgymnast, läkare mfl sitta och gå igenom hans mått och diverse, så får vi se och höra vad vi ska göra åt det.

Iövrigt så ska vi fortsätta att öka hans mediciner som det var tänkt och doktorn skulle kolla upp hur långt borta Umeå besöket är (då vi ska registrera Albins kramper via EEG & video övervakning).


Det var konstigt på sjukhuset idag, när vi var klara och satt & fikade kom dagis polarna med fröknarna. Dom var på fel plats tyckte Albin som såg sått förvånad/förvirrad ut.


Ikväll ska jag på tjej träff hos Annica i Alvik, det ska bli så kul att träffas och surra lite. Som vanligt har vi en förevänding att träffas, kläd party (me & i).

Av Mukka - 10 mars 2008 20:15

Idag har Albin varit med polarna och spelat hos Nilsgustav. Det hade varit kul, iaf halva tiden.


Mats har piggnat till och varit på jobbet, själv har jag varit ledig idag. Jag har passat på att bädda rent i sängarna och varit till stan & shoppat lite nya kläder åt sonen (det blev 3 par mjukis byxor, 2st T-shirts, 2 par lång kalsonger och 3 par vantar).



Av Mukka - 9 mars 2008 18:47

I kväll har mormor & Roger varit här och ätit middag. Det bjöds på köttfärs paj, skink paj och broccoli paj. Albins favorit var broccoli pajen, han åt flera portioner.


Lite titt ut lek hann mormor & Albin oxå med, och det var lika kul som vanligt förståss.

Presentation

Fråga mig

8 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5
6
7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19
20
21
22
23
24 25 26 27 28 29 30
31
<<< Mars 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards