Alla inlägg under december 2007

Av Mukka - 8 december 2007 06:16

Inte är det lätt att kliva upp när mina gos pojkar ligger kvar i sängen och ser ut att ha det så här skönt!

Önskar att jag fick ligga kvar och mysa med dom. Men någon måste ju tjäna pengarna, och maken har ju arbetat hela veckan. Så det är nog min tur att göra rätt för mig.

Av Mukka - 7 december 2007 22:19

Dagen började med tandläkar besök kl 8.00 Det gick jätte bra. Det var spännande med blåsen, spegeln och allt annat. Banan lacken smakade gott. Han är så duktig våran kille!


När vi var klara dök mormor upp, det var konstigt!


Efter det var det dax för föräldra/barn träff på lekterapin i Sunderbyn.



Där det var den årliga adventssamlingen i sjukhuskyrkan. Vi sjöng  lite och berättade en rörelse saga om Jesu barnets födelse.

Man fick också känna på djuren som hörde till sagan.


Sedan tände vi ett ljus och tänkte lite extra på vår ängla prinsessa.



Ikväll har Margit varit här med Albin. För pappa är på personalfest och jag har varit på basket med farmor. Planja vann (förståss, jag har ju aldrig varit på en förlust match) 107-93

Av Mukka - 6 december 2007 18:04

Albin fick pröva en arbetsstol, som han ska få till dagis. Vi ska fundera om vi vill ha en sådan hemma.


Han satt jättebra i den, men jag undrar om han orkar sitta så fint på em när han är trött och slut...?



Men visst ser han stor ut, när han sitter i stolen.?!







 

Maj-Lis och Annica fixade handortosen, men jag vet inte om det är jag som inte kan sätta på den rätt eller vad det är för fel. För när vi kom hem och skulle pröva den så drog Albin bara ut handen hela tiden.



 Sedan gjorde dom även ett nytt bitskydd, till den utsatta vänster handen. Det var nytt och spännande att utforska hur man ska bita för att komma åt så mycket som möjligt. Han testade alla vägar.

Av Mukka - 6 december 2007 11:58

Idag är Albin liter piggare. Visserligen snuvig, men så  trött och grinig.


Nu tar han en kort siesta, för kl 13.00 ska vi vara på sjukhuset för att träffa Maj-Lis (arbetsteraputen). Hon ska kolla in handortosen och sen ska vi (Albin) få pröva en arbetsstol.

Av Mukka - 5 december 2007 15:20

Chefen på mitt nya jobb ringde igår, hon meddelade att min nuvarande chef "släpper" mig from 1/1-08.  Så då blir jag tillsvidare annställd hos dem på Örnens äldreboende. Jag börjar jobba den 7/1 kl 8.00 (har föräldrapennig 21/12-07-6/1-08).

Av Mukka - 5 december 2007 14:57

Efter att ha försökt nå barnhabiliteringens ssk både igår och idag på morgonen, så ringde jag barnmottagningen. Vi fick en tid där kl 10.00, ville kolla om det är öronen som spökar för Albin eller vad det kan vara.

Doktorn kollde lungor, hjärtat & magen det gick ju bra men när hon skulle börja kolla i halsen och öronen då protesterade unga herr Mukka. INTE kul!!! Allt såg bra ut, så där sitter inte felet. En ssk kom in för att ta prover, det gick oxå bra. Lite jobbigt att bli fasthållen bara. Vi konstaterade att det nog "bara" är en vanlig förkylning. Så kl 12.00 fick vi åka hem. Skööönt!!!


Albin är lite piggare idag än tidigare dagar. Han är fortfarande grinig och liter mer snorig, men han har inte sovit hela tiden.


Han orkar ju gå runt lite i sin gåstol och dra i speldosorna



...spela lite på sin gitarr och sin bongo trumma.


Vi ska vara hemma från dagis imorgon oxå, sedan är vi lediga fredag, lördag och söndag. Så på måndag hoppas vi att det är full rulle och dagis som gäller.



Av Mukka - 4 december 2007 09:51

Det var trevligt att ha så många gäster hemma igår kväll. Albin tyckte nog att det var lite trist. Han somnade i farmors knä, för att sedan få välling & medicin och lägga sig. Morfar var inte heller särskilt intresserad av kläderna, så han lade pussel på datan.

Det fanns så många fina kläder som jag ville ha till Albin. Tur att jag har snäll svärmor, för hon köpte en hel del av det som jag önskade mig åt sonen. Så nu längtar jag till jul!

Hon köpte bl.a den här fina volvo tröjan.

Morfar njöt, och lade den på pappa Mats kudde, så när han skulle lägga sig och fick se den "morrade" han och ropade till morfar  "-den var ful... :-)"  Skulle tro att även farfar tycker att det är en fin tröja (morfar & farfar har båda volvo 740).


Albin har sovit med morfar i två nätter, det har varit väldigt skönt för Mats & mig. Tack pappa!!! Nu har han precis kört Mats till jobbet, och sedan skulle han handla & åka hem.


Idag vill vi ocå säga grattis till min barndoms kompis Lena som fyller 35år idag. Hoppas att du får en bra dag. GRATTIS!!!

Av Mukka - 3 december 2007 16:18

Idag har Albin varit hemma från dagis med pappa och morfar. Han var ju inte varit så pigg ihelgen, och han är fortfarande inte piggelin. Så i morgon får han vara hemma med mamma (morfar åker nog hem imorgon).


När jag kom hem så vispade jag ihop en kaka till i kväll, när jag ska ha me&i party.

Albin ville förståss vara med och vispa. Tänk nu är det roligt med elvispen, men det var inte så länge sedan den var hemsk...


Morfar är fortfarande kvar :-) Det är kul att han har ro att stanna, trots invationen av brudar ikväll. Mats han hade redan bokat biljett till Bengan och Calle show, för att slippa "elendet" som han säger.

Presentation

Fråga mig

8 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14
15
16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31
<<< December 2007 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards