Alla inlägg den 10 april 2011

Av Mukka - 10 april 2011 20:59

Moster Ellen åkte hem igen i tisdags, Alva var inte riktigt nöjd med det...   

 Men på onsdag fick vi åka till Kallax för att hämta Chrisse, som skulle på en anställnigsintervju. Hon och moster Johanna har tänkt att bo & jobba här i Luleå i sommar   Så nu håller vi tummarna att hon får jobbet, för moster Johanna har redan fått ett sommar jobb. Grattis till det!

   I fredag em kom vår stora prins hem från korttids (efter fritids) och på lördag fm var vi bjudna på brunch hos fam Wårell, tillsammans med de övriga familjerna som vi ska åka till Turkiet med. Mycket trevligt!

  När vi kom hem så kom mormor & moster Roger hit och drack kaffe med oss ute på framsidan.

På kvällen när barnen somnat blev det middag som maken lagade, fläskfilé m klyftpotatis och ett glas rött till det. Till efterrätt hade jag gjort pannacotta.

  Idag åkte vi ut och kom då på att vi skulle hälsa på farmor. Oskar fick då testa gåstolen som pappan hade när han var liten. Och den var ju kul, men han ville gärna köra pappas gamla traktor oxå...

     

Efter besöket hos farmor var vi till änglaprinsessan   och tände några ljus, sedan hämtade vi med oss en pizza hem till middag.

Sen stod Albin en stund i sitt ståskal och allt som storebror gör vill ju även syrran testa...

  Nu sover alla barnen gott i sina sängar, vilket vi hoppas att dom ska göra hela natten. Tyvärr så har Albin fortsatt med sina jobbiga nätter, han somnar och sover gott fram till runt 23-tiden, sedan vaknar han och är missnöjd och har svårt att komma till ro och så fortsätter det hela natten fram till det är dax att kliva upp.

Presentation

Fråga mig

8 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15 16 17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< April 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards